Expert in interactieve schaduw- en bezonningsstudies

Met ruim 15 jaar ervaring in het maken van schaduw- en bezonningsstudies heeft ons bedrijf alle soorten bezonningsstudies wel gezien, met name de traditionele. Wellicht dat je ze kent, het zijn die soort van stripboeken met een rij aan afbeeldingen van de bezonning om de twee uur op specifieke data. Vaak wordt een bestaande situatie met een nieuwe situatie vergeleken door nog een tweede rij aan toe te voegen. Vervolgens moet er gezocht worden naar de verschillen. Een leuk spelletje, maar niet iedereen heeft daar tijd voor, het is arbeidsintensief en het is ook niet echt duidelijk.

Wij hebben een oplossing bedacht en dit is Schaduwsimulator.nl, een vooruitstrevende interactieve manier om alle vormen van bezonning snel en nauwkeurig te berekenen en te visualiseren. Schaduwsimulator.nl is een product van Veldman Architecten, een innovatief bedrijf waar interactieve 3D presentaties voor de architectuur en ruimtelijke ordening centraal staan. Met onze brede ervaring hebben we een krachtige en zeer nauwkeurige software ontwikkeld waarmee we de meest complete bezonningsstudie op de markt kunnen leveren.

Wij leveren de meest complete bezonningsstudies

Schaduwsimulator.nl werkt vanuit het (bijna) altijd zonnige Middelburg in de provincie Zeeland. Hoewel wij in een uithoek van Nederland zitten, hebben wij projecten door heel Nederland. Vrijwel alles wat wij doen is digitaal, waardoor we in principe niet de deur uit te hoeven. Een uitzondering is wanneer er ingemeten moet worden. Als dat in de regio is, dan meten wij of onze vaste partij het project in. En als het project verder weg is, dan vragen we of iemand daar in de buurt dit wilt verzorgen.

interactieve bezonningsstudies

Bij Schaduwsimulator.nl maken wij interactieve schaduwstudies voor uiteenlopende projecten, van kleine aanbouwen tot grote stedenbouwkundige projecten. Wij maken deze voor verschillende doelgroepen zoals particulieren en architecten- of ingenieursbureaus. Maar ook overheidsinstanties zoals gemeenten maken dankbaar gebruik van onze interactieve schaduwsimulator.

Meer dan alleen bezonningsstudies

In de meeste gevallen zal er een situatie zijn waarbij er in de toekomst iets gaat veranderen. Op basis van zo veel mogelijk beschikbare data tekenen wij de nieuwe, en eventueel ook de bestaande situatie na in 3D en plaatsen deze in onze innoverende software welke online te bekijken is. Zo nodig kan er ook iemand komen inmeten met een digitale meter, of zelf een 3D scanner. Soms is zelf juridisch advies nodig, of wilt men graag het project door een architect of stedenbouwkundige laten uitwerken. Het leuke is dat wij dit allemaal bij Veldman Architecten kunnen aanbieden.

Wij hebben ruime kennis van zaken en durven we met overtuiging te stellen dat Schaduwsimulator dé expert is op het gebied van interactieve schaduw- of bezonningsstudies.