Bezonningsstudie interactief aanpassen

Veel bezonningsstudies bestaan uit een series van statische afbeeldingen. Bij Schaduwsimulator.nl maken wij interactieve bezonningsstudies ofwel schaduwstudies welke interactief zijn. Je kan dus van alles veranderen zoals de datum en tijdstip. Maar er zijn vele situaties te bedenken waarbij een toekomstige situatie nog niet definitief is, dan is het fijn als je de toekomstige situatie interactief kan aanpassen en direct de gevolgen kan zien.

Onze zelf ontwikkelde software kan dit en geeft je een maximale inzicht in wat de schaduw gedurende het jaar doet. Om alles nog overzichtelijker te maken kunnen we een specifiek object een eruit laten springen door deze een rode kleur te geven en een rode schaduw te laten genereren. Zo zie je in één oogopslag hoeveel het betreffende object bijdraagt aan de schaduw.

Interactief veranderen van bouwwerken en maken van een uitgebreide bezonningsstudie

Wilt u een bezonningsstudie laten maken?

Wij leveren een complete schaduwstudie waar elk moment op een dag de schaduwval bekeken kan worden. We zijn de enige met onze zelf ontwikkelde software en kunnen hiermee de hoogste kwaliteit bieden voor een concurrerende prijs. Wil je weten of we iets voor jou project kunnen betekenen, vraag dan een vrijblijvende offerte aan.