Onderzoeken van zon en schaduw is onze core business

Als je op internet zoekt naar bedrijven die schaduw- of bezonningsstudies aanbieden, zal het opvallen dat ze vrijwel allemaal studies in boekvorm aanbieden. De meeste van deze bedrijven maken deze studies niet als 'core business' ken doen het erbij. Het maken van een 3D model is specialistisch werk en een belangrijk deel van de tijd die aan een opdracht wordt besteed, en daarom is het belangrijk dat dit efficient gebeurd zodat er neit onnodig veel tijd hier aan wordt besteed. Ook het maken van een rapport kost veel tijd en is niet altijd nodig. In de meeste gevallen is er alleen de wens om de verschillen tussen een bestaande en nieuwe situatie te zien gedurende het hele jaar. Een serie aan plaatjes in rapportvorm is dan duur en beperkt. Een interactieve schaduwsimulator is juist veel uitgebreider en veelal goedkoper ook.

Wij leveren de meest complete schaduwsimulator tegen scherpe prijzen

de meest complete bezonningsstudie van nederland

interactief bezonning aanpassen rode schaduw

Meer voor minder

Bij schaduwsimulator.nl maken we een schaduwsimulatie van jouw project op een manier dat dit relatief weinig tijd kost om te maken en maximale duidelijkheid geeft. Wij hebben een software ontwikkeld die jouw project perfect in beeld kan brengen: de schaduwsimulator. Aan deze methode zitten alleen maar voordelen ten opzichte van de traditionele methode. Alles is interactief, er zitten geen beperkingen aan het aantal afbeeldingen of camerastandpunten, er is direct en duidelijk inzicht in het resultaat. En dit alles levert ook nog veel meer kwaliteit op.

Omdat het ons minder tijd kost om te maken, bieden we de schaduwsimulator voor scherpe prijzen aan. En voor die aantrekkelijke prijs krijg je ook nog eens veel meer mogelijkheden. Meer schaduwstudie voor minder geld dus. Wil je weten wat het kost om van jouw project een schaduwsimulatie te maken? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.