Tijdsbesparende software

Als je op internet zoekt naar bedrijven die schaduwstudies aanbieden, zal het opvallen dat ze vrijwel allemaal een schaduwstudies of bezonningsstudies in boekvorm aanbieden. De meeste van deze bedrijven krijgen een handje vol opdrachten in het jaar en elke keer dat een opdracht gemaakt wordt, moet iemand weer in de materie duiken hoe het ook alweer werkt. Het maken van een 3D model is een belangrijk deel van de tijd, maar het maken van een rapport ook. Alles bij elkaar is het best arbeidsintensief en de tijd die eraan wordt besteed moet jij als klant betalen.


Wij leveren al vanaf €250 ex. btw

Meer voor minder

Bij schaduwsimulator.nl maken we ook een 3D model van een project, maar kost het ons veel minder tijd om hier een schaduwstudie van te maken. Wij hebben een software ontwikkeld die dit deel geautomatiseerd van ons overneemt: de schaduwsimulator. Aan deze methode zitten alleen maar voordelen ten opzichte van de traditionele methode. Alles is interactief, er zitten geen beperkingen aan het aantal afbeeldingen, er is direct en duidelijk inzicht in het resultaat. En dit alles levert ook nog veel meer kwaliteit op.

Omdat het ons minder tijd kost om te maken, bieden we het voor scherpe prijzen aan. En voor die aantrekkelijke prijs krijg je ook nog eens veel meer mogelijkheden. Meer schaduwstudie voor minder geld dus. Wil je weten wat het kost om van jouw project een schaduwsimulatie te maken? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.