1: Offerte aanvragen

Om te beginnen willen we graag weten om welk project het gaat. Het is voor ons handig om een adres en/of bouwtekeningen te krijgen, zodat we een goed beeld krijgen van situatie. Daarnaast willen natuurlijk ook weten wat wij voor je kunnen betekenen. Het snelste is om via onze offerte pagina een aanvraag te doen. Hier staat een formulier met verplichte en optionele velden die ingevuld kunnen worden, zodat wij direct voldoende informatie hebben om een offerte te kunnen maken. Natuurlijk ben je ook vrij om gewoon een e-mail te sturen naar info@schaduwsimulator.nl

2: Starten werkzaamheden

Wij maken een offerte en sturen deze naar het opgegeven e-mail adres toe. Als je akkoord bent met de offerte, dan vragen wij om de knop in de e-mail met de tekst ‘offerte accepteren’ te klikken. Hiermee wordt de opdracht formeel aangegaan, en gaan wij aan de slag.

3: Schaduwstudie gebruiken

Je krijgt van ons inloggegevens voor je persoonlijke pagina op onze website en er kan ingelogd worden. Zodra wij een schaduwstudie gereed hebben gemaakt, sturen we een e-mail waarin staat dat deze in je persoonlijke pagina te bewonderen is.

4: Nazorg

Nadat wij de schaduwsimulator in je persoonlijke pagina hebben geplaatst, is de opdracht gereed en sturen we onze factuur. Mocht het zo zijn dat er nog iets niet helemaal klopt, dan kan je dat in je persoonlijke pagina aangeven. Wij gaan er dan voor zorgen dat we dit weer kloppend maken. Let wel op dat er maar één aanpassingsronde in de prijs zit inbegrepen.